Βίντεο

Διαταραχές ταυτότητας φύλου: νεώτερα δεδομένα ως προς τη διάγνωση και την αντιμετώπιση
Ομιλία της παιδοψυχιάτρου κ. Καλλιόπης Προκοπάκη σχετικά με τη διαταραχή ταυτότητας φύλου, στο πλαίσιο επιστημονικής εκδήλωσης της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Οι κίνδυνοι της διεμφυλικής ιδεολογίας
Ένα 5λεπτο κατατοπιστικό βίντεο, με ενσωματωμένους ελληνικούς υποτίτλους, σχετικά με τον παραλογισμό και του κινδύνους των θεωριών περί σύγχυσης γένους και αλλαγής φύλου. Από την Dr Michelle Cretella, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.

Τρία γεγονότα που αγνοούν οι υπέρμαχοι των τρανς
Βίντεο που σε τρία λεπτά καταρρίπτει με απλά επιχειρήματα τον ισχυρισμό περί βιολογικού υποβάθρου των τρανς και εκθέτει το πόσο επικίνδυνες είναι οι μέθοδοι που προτείνει το κίνημά τους για την αντιμετώπιση της δυσφορίας (διαταραχής ταυτότητας) φύλου.

Gender Dysphoria in Children: Understanding the Science and Medicine
Εκδήλωση του Heritage foundation σχετικά με τη δυσφορία γένους με ομιλητές τους Paul Hruz, αναπληρωτή καθηγητής παιδιατρικής, ενδοκρινολογίας, κυτταρικής βιολογίας και φυσιολογίας στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, Allan Josephson, καθηγητή και επικεφαλής τμήματος παιδιατρικής και εφηβικής ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Louisville και Michelle Cretella, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.

Ταυτότητα φύλου: γιατί να υπάρχει η σύγχυση;
Απλές και κατανοητές αλήθειες σε ένα 5λεπτό βίντεο με ελληνικούς υποτίτλους σχετικά με τις διαφορές ανδρικού και γυναικείου φύλου και, κυρίως, σε τι οδυνηρές συνέπειες κατά των γυναικών οδηγούν οι θεωρίες περί μη ύπαρξης διαφορών μεταξύ των δύο φύλων.