Βίντεο

Διαταραχές ταυτότητας φύλου: νεώτερα δεδομένα ως προς τη διάγνωση και την αντιμετώπιση
Ομιλία της παιδοψυχιάτρου κ. Καλλιόπης Προκοπάκη σχετικά με τη διαταραχή ταυτότητας φύλου, στο πλαίσιο επιστημονικής εκδήλωσης της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

 

The dangers of a transgender ideology
Ένα 5λεπτο κατατοπιστικό βίντεο, με ενσωματωμένους αγγλικούς υποτίτλους, σχετικά με τον παραλογισμό και του κινδύνους των θεωριών περί σύγχυσης γένους και αλλαγής φύλου. Από την Dr Michelle Cretella, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.

 

Three Facts Those Promoting Transgenderism Ignore
Βίντεο που σε τρία λεπτά καταρρίπτει με απλά επιχειρήματα τον ισχυρισμό περί βιολογικού υποβάθρου των τρανς και εκθέτει το πόσο επικίνδυνες είναι οι μέθοδοι που προτείνει το κίνημά τους για την αντιμετώπιση της της δυσφορίας (διαταραχής ταυτότητας) φύλου.

 

Gender Dysphoria in Children: Understanding the Science and Medicine
Εκδήλωση του Heritage foundation σχετικά με τη δυσφορία γένους με ομιλητές τους Paul Hruz, αναπληρωτή καθηγητής παιδιατρικής, ενδοκρινολογίας, κυτταρικής βιολογίας και φυσιολογίας στο ιατρικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, Allan Josephson, καθηγητή και επικεφαλής τμήματος παιδιατρικής και εφηβικής ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Louisville και Michelle Cretella, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.