Υπογράψτε την πρωτοβουλία #FreeSpeechBus: «Τα αγόρια είναι αγόρια και τα κορίτσια κορίτσια»

Υπογράψτε την πρωτοβουλία #FreeSpeechBus: «Τα αγόρια είναι αγόρια και τα κορίτσια κορίτσια»

Το λεωφορείο #FreeSpeechBus

Η πρωτοβουλία #FreeSpeechBus! (http://citizengo.org/en/ed/42723-freespeechbus) είναι ένα λεωφορείο που λέει απλά ότι τα αγόρια είναι αγόρια και το κορίτσια κορίτσια. Τέθηκε σε κυκλοφορία ως αντίδραση άλλου λεωφορείου στην Ισπανία, το οποίο εικόνιζε 4 γυμνά παιδιά, εκ των οποίων τα δύο φυσιολογικά αγόρια και κορίτσια και τα άλλα δύο με γεννητικά όργανα του άλλου φύλου. Το λεωφορείο αυτό θεωρήθηκε βεβαίως νόμιμο, όμως το FreeSpeechBus θεωρήθηκε «λεωφορείο του μίσους» και οι υπεύθυνοί του σύρθηκαν στα ισπανικά δικαστήρια. Τελικώς αθωώθηκαν, αλλά διετάχθη η απόσυρση του λεωφορείου.

Όσοι πάντως εμπνεύστηκαν την πρωτοβουλία το προχώρησαν και θέλουν να κυκλοφορήσει το λεωφορείο και σε άλλες χώρες. Ήδη στην Αμερική πήγε, μεταξύ άλλων, στο Κονέκτικατ και στο Μανχάταν. Οι ομοφυλόφιλοι βέβαια αμέσως διαδήλωσαν με σκοπό να το καταστρέψουν, πετώντας πέτρες, σπάζοντας τα τζάμια του και κάνοντας βανδαλισμούς. Εάν συμφωνείτε με το μήνυμα, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα και να υπογράψετε:

Join this petition! Sign for Freedom of Expression: Support the #FreeSpeechBus!: http://citizengo.org/en/ed/42723-freespeechbus?tc=gm

Σχολιάστε